Svineribbe med barbecuesaus

 

Et nytt dypdykk i fryseren, og jeg fant jeg fant ??? rester etter svineribbe fra jul. Nå er jeg ikke så glad i svinekjøtt så jeg har vel teknisksett  oppdaget den før der i fryseren om jeg skal være ærlig, men jeg har nok hoppet litt bukk over den. Men nå er det nå en gang slik at hva er vel vitsen med å fryse mat om man ikke bruker den?

Derfor tok jeg opp hele posen med svineribbe, og tenkte at enten spiser jeg det, eller så kaster jeg det. Det ble til at jeg spiste meg mett og god, og resten fikk naboen som ble veldig glad.

Det jeg gjorde var å skjære ribben opp i tynne skiver, la de i en ildfast form og helte på barbecuesaus som jeg har fått av min gode snille venninne Grethe (den er fra Oliviers & Co). Jeg satte den ildfaste formen i steikeovnen og lot kjøtte få bli varmt.

 

Til hadde jeg steikte båtpoteter og kokte gulerøtter og blomkål, dette ble et skikkelig herremåltid. 

29 kommentarer

Siste innlegg