Siden sausen ikke inneholder verken mel eller melk er den naturlig melke og glutenfri. Tomater og paprika med sin knall rød farge inneholder masse antioksidanter og mange andre vitaminer og mineraler, så her er det helse i hver dråpe saus. Sausen har også et lavt kaloriinnhold om noen skulle være interessert i det. Og som om det ikke var nok, den smakte meg aldeles NYDELIG.
1 boks knuste tomater, helst økologiske siden de er mye bedre på smak enn andre, er min mening.
Eller man kan bruke 2 store tomater
2 paprika
1 kinahvitløk
½ -1 rød chili (jeg synes den chilien som man får kjøpt i vanlige norske butikker ikke finnes sterk i smaken lenger, er noen enig med meg i det?)
Saft av 2 båter lime
Litt vann om sausen blir innkokt
Smak til med litt sukker om det er nødvendig
Salt
Pepper
Rens og del alle grønnsakene i biter og ha de litt i gryten med litt smør eller olje. Ha på tomatene, lime og krydder og la det koke i minst 15 minutter.
Bruk stavmikser på sausen til den har blitt jevn.
Kyllingen steikte jeg på pannen med salt og pepper i rundt 15-20 minutter.
Jeg hadde båtpoteter, brokkoli og brekkbønner til.
Dette både så og hørtes utrolig godt ut, må teste ut denne
Takk for oppskrift 
Karoline Johannesen: Så hyggelig jeg blir glad for å høre hvordan det smakte deg og hvor enkelt du syntes det var å lage
Prøvde denne i dag, nydelig saus. Kommer til å lage den flere ganger))
susanne: Tusen takk det er så kjekt å få tilbakemelding.