// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
3 dl yoghurt naturell eventuelt laktosefri (tåler man ikke melkeprodukter kan man kjøpe erstatning yoghurt eller rømme erstatning man får kjøpt på butikker med litt større utvalg. Da kan det være en fordel å bruke litt mer olje, siden denne er litt tørrere en yoghurt)
1 stk agurk (man kan også bruke squash)
2 fedd hvitløk
1 ss olivenolje
½ ts pepper
½ ts salt
Rasp agurken på et rivjern og press av vannet i en sikt eller lignende. Ha det i yoghurten og tilsett renset og presset hvitløk, salt og pepper. Ha olivenolje i til sist.
Det er en fordel å la den stå noen timer før bruk så smaken får sette seg, og rør om før servering. Den er holdbar rundt en uke i kjøleskapet.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>