// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
Ca. 300 g ukrydrede kyllingvinger pr. person
Marinade:
1 ss curry mix
1 ss mango chutney
Ca. ½ dl olje
Rør ut curry, mango og olje sammen og ha det i en pose eller skål sammen med kyllingvingene. Man kan gjerne ta kyllingvingene rett ut av fryseren. Hvor lenge man ønsker å la de ligge i marinaden bestemmer en selv. Mine ble liggende et døgn, så legg de gjerne i marinaden kvelden før.
Ha hele blandingen i en ildfast form og steik de i 20- 30min. med steikeovnen på mellom 180-200 grader.
Jeg hadde følgende grønnsaker til:
Purreløk
Kålhode
Rød og oransje paprika
Squash
Siden kålen ikke er noe god å wokke, så surrer jeg først løken i pannen med smør. Deretter har jeg i finskjært kål som fikk surre sammen med løken, før jeg hadde i paprikaen og squashen i rett før servering.
Villris og Tzatziki smaker godt til.
Tzatziki:
3 dl yoghurt naturell
1 stk slangeagurk
2 fedd hvitløk
1 ss olivenolje
½ ts pepper
½ ts salt
Rasp agurken på et rivjern og press av vannet i en sikt eller lignende. Ha det i yoghurten og tilsett renset og presset hvitløk, salt og pepper. Ha olivenolje i til sist.
Det er en fordel å la den stå noen timer før bruk så smaken får sette seg, og rør om før servering.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
Hørtes godt ut! 🙂
-Stine
Takk Skøyarstrek, alltid hyggelig når du legger igjen en kommentar:-)