Steikte raspeballer/klubb/kompe

Søndag hadde jeg raspeballer både vanlige og glutenfrie. jeg lager alltid de glutenfrie først med salt kjøtt, tar på lokket før jeg begynner med de vanlige. 

Men det som er greiene  med raspeballer er at jeg ikke kan ha for lite, derfor spiser jeg rasper tre dager etter hverandre he he. I dag ble de derfor en variasjon med steikte raspeballer med bacon , litt rester av pølser og en pitte lite bit med salt kjøtt. Det blir aldri feil, nam nam, og propp mett i dag igjen.

                                                     

Her er oppskrift på vanlige raspeballer HER og glutenfrie raspeballer HER

 

7 kommentarer

Victoria Larsen

06.12.2016 kl.15:18

Håper du får en fin Tirsdag :-)

frodith

06.12.2016 kl.20:37

Fryktelig travelt her i dag, men ville bare innom en snartur å ønske deg en fin kveld <3

morsmiddag

06.12.2016 kl.20:38

frodith: Kjære deg, du må ikke stresse, jeg er her jeg vet du :-) Ha en nydelig fin kveld du også

Seline Ekelund

06.12.2016 kl.21:05

Åh, så godt det så ut :) Har aldri smakt det før, men så veldig godt ut :)

morsmiddag

06.12.2016 kl.21:06

Seline Ekelund: Oj, det er nesten ikke til å tro. Men du har smakt raspeballer?

Seline Ekelund

06.12.2016 kl.21:22

Hehe, nei det har jeg ikke :)

morsmiddag

06.12.2016 kl.21:46

Seline Ekelund: Waht? Neste gang du er i Bergen er du herved invitert på rasper hos meg

Skriv en ny kommentar

morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits