Søndag hadde jeg raspeballer både vanlige og glutenfrie. jeg lager alltid de glutenfrie først med salt kjøtt, tar på lokket før jeg begynner med de vanlige.
Men det som er greiene med raspeballer er at jeg ikke kan ha for lite, derfor spiser jeg rasper tre dager etter hverandre he he. I dag ble de derfor en variasjon med steikte raspeballer med bacon , litt rester av pølser og en pitte lite bit med salt kjøtt. Det blir aldri feil, nam nam, og propp mett i dag igjen.
Her er oppskrift på vanlige raspeballer HER og glutenfrie raspeballer HER
Håper du får en fin Tirsdag
Fryktelig travelt her i dag, men ville bare innom en snartur å ønske deg en fin kveld <3
frodith: Kjære deg, du må ikke stresse, jeg er her jeg vet du
Ha en nydelig fin kveld du også
Åh, så godt det så ut
Har aldri smakt det før, men så veldig godt ut 
Seline Ekelund: Oj, det er nesten ikke til å tro. Men du har smakt raspeballer?
Hehe, nei det har jeg ikke
Seline Ekelund: Waht? Neste gang du er i Bergen er du herved invitert på rasper hos meg