Rotmos av blomkål og sellerirot

Rotmos er nydelig, faktisk bedre en rein potetmos, hvor ofte har du rester av poteter og grønnsaker, eller du ikke får barna til å spise grønnsaker, vel  uansett  anbefaler  jeg å forsøke.

Rotmosen laget jeg av:

Sellerirot

Blomkål

Smør

Salt

Pepper

Jeg renset og delte selleri og blomkål, skylte godt, og satte de så på kok  med litt vann. Grønnsakene blir ganske fort ferdig kokte, sil av vannet og ha på smøre,  bruk så enten en moser eller en stavmikser til å mose grønnsakene med. Smak  til med salt og pepper.

3 kommentarer

sentrumjenta

25.08.2015 kl.20:06

Ha en strålende kveld <3

morsmiddag

25.08.2015 kl.21:26

sentrumjenta: I like så :-)
Enda mere nam nam nå.. Dette vil jeg også ha,?)

Skriv en ny kommentar

morsmiddag

morsmiddag

54, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest! Uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror. Jeg har også noen alternativer til de som ikke kan ha melk eller gluten i maten. Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits