Fylt kjøttrull

Denne kjøttrullen er det lenge siden jeg.Det er bare til å bruke akkurat de grønnsakene du måtte ønske å bruke i.


 

Til ca. 2 personer.

1 pakke kjøttdeig eller karbonadedeig (jeg kjøpte kjøttdeig uten tilsatt vann og salt, men de kan nå si hva de vil, men de må ha tilsatt nitritt som er at saltstoff. For kjøttdeigen var ilende rød, og det er ikke kjøttdeig som ikke er tilsatt nitritt.)

1/2 løk

1 egg

1 ts spisskummen 

1 ts koriander

Litt pepper ca. 1 knivspiss

2 ts salt (vær obs jeg er fæl til å salte)

Rens og findel løken og alt i en skål og bland godt sammen. jeg bruker alltid å steike en liten prøvebit for å se om den er passe salt og krydret. 

Blomkål

Aubergine 

sukkererter 

Grønnsakene vaskes, renses og hakkes i forholdsvis små biter.Det er en fordel å ha grønnsakene litt på pannen slik at de ikke er uferdig når rullen er ferdig. 


 

Bruk et bakepair eller matpapir å ha olje på, legg kjøttdeigen på papiret og klem den utover. Legg grønnsakene opp på kjøttdeigen og rull den sammen. Legg rullen i en ildfast form med litt smør eller olje i, ha den i forvarmet ovn til 200 grader. La den stå i omtrent 30 minutter. Jeg hadde bare litt tomater i formen, siden jeg elsker varme tomater. 


 

Jeg brukte bare kraften fra kjøttrullen, men du må gjerne lage saus til. 

 

29 kommentarer

Siste innlegg