Båtpoteter

 

Vask og tørk potetene (beregn minst to per. pers.), skjær de opp i båter. Ha potetene i en ildfast form med salt, pepper og olje på.  Har man mat med lite smak kan man gjerne bruke masse krydder, og feks. hvitløk på for å variere smaken.

 

Bland alt godt sammen og sett formen så langt oppe i ovnen   som du kan, og gjerne på grill eller overvarme med varmluft(rundt 210 grader). Vend potetene i ny og ne, slik at de ikke brenner. Potetene er ferdig etter 15-20 minutter alt etter hvor store båter man har skjært opp. 




6 kommentarer

fitforyourlife

07.10.2014 kl.20:26

Båtpoteter slår aldri feil! Ser godt ut :)

morsmiddag

07.10.2014 kl.20:35

fitforyourlife: Det er helt sant, en sikker seier ;-)

Victoria Wisløff

07.10.2014 kl.20:39

Håper du har en fin kveld videre :)

morsmiddag

07.10.2014 kl.20:40

Victoria Wisløff: Takk det samme til deg :-)

Caroline

07.10.2014 kl.23:37

Åh båtpoteter er noe av det beste jeg vet!

morsmiddag

08.10.2014 kl.00:08

Caroline: Enig :-)

Skriv en ny kommentar

hits