Båtpoteter

 

Vask og tørk potetene (beregn minst to per. pers.), skjær de opp i båter. Ha potetene i en ildfast form med salt, pepper og olje på.  Har man mat med lite smak kan man gjerne bruke masse krydder, og feks. hvitløk på for å variere smaken.

 

Bland alt godt sammen og sett formen så langt oppe i ovnen   som du kan, og gjerne på grill eller overvarme med varmluft(rundt 210 grader). Vend potetene i ny og ne, slik at de ikke brenner. Potetene er ferdig etter 15-20 minutter alt etter hvor store båter man har skjært opp. 




6 kommentarer

fitforyourlife

07.10.2014 kl.20:26

Båtpoteter slår aldri feil! Ser godt ut :)

morsmiddag

07.10.2014 kl.20:35

fitforyourlife: Det er helt sant, en sikker seier ;-)

Victoria Wisløff

07.10.2014 kl.20:39

Håper du har en fin kveld videre :)

morsmiddag

07.10.2014 kl.20:40

Victoria Wisløff: Takk det samme til deg :-)

Caroline

07.10.2014 kl.23:37

Åh båtpoteter er noe av det beste jeg vet!

morsmiddag

08.10.2014 kl.00:08

Caroline: Enig :-)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits