Kamskjell med soyasaus

½ dl soyasaus

 

Ca.1/2 dl risvineddik

 

1 ts med tørket koriander (det hadde nok vært veldig fint med fresk koriander, men det hadde jeg ikke)

 

Reduser (redusere betyr å la det koke inn) alt til det er halvparten igjen.

Jeg brukte frosne kamskjell og da er det veldig viktig at de får tine før man steiker de. Bruk en god, varm panne med smør i og steik de ett minutt på hver side. Ta pannen av platen og la de stå litt i pannen for å utnytte ettervarmen for å få kamskjellene  gjenomvarmet.

Skjær squash opp i tynne skiver på langs og steik de på pannen, gjerne med noen biter paprika.

Legg den steikte squashen på et papir for å ta bort overflødig fett, og dandér den på fatet.

Legg kamskjellene på og tøm over den reduserte soyablandingen. Utrolig god og enkel forett!

 

         

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits