Gult er kult, og så lys, glad og god farge som solen og kyllingene er
. Så hvorfor ikke gi risen farge.
SAFRANRIS:
Beregn ca. 1 dl ris pr person
Kok risen etter anvisning på pakken
Ha så i en Buljongterning (sjekk for gluten om du må unngå)
Ha i en klype safran
Eventuelt litt salt
La alt få koke til risen er kokt.
Til 2 pers
WOK:
Til 2 personer. PS: Man kan bruke akkurat det grønnsakene man har og liker
Ca- 200 g svinekjøtt eller det kjøttet du måtte ønske
1 løk
3 hvitløksfedd
En bit chili
6 store sopp
Smør eller olje, tåler man ikke melkeprodukter kan man velge olje eller melkefri margarin
1 gulrot
To sneier rødkål
Ca. 1/2 brokkoli
Rens og del løk, hvitløk og chili og ha i en varm panne med olje/smør, del kjøttet og ha når løken osv. har fått surret litt. Rens og del det øvrige grønnsaken og ha det i woken. Når grønnsakenbegynner å bli mør blander man sammen woksausen (se under)
Woksaus
2 ss soyasaus (glutenfri for min del)
2 ss hvitvinseddik
1 ss brunt sukker
2 ss ketchup
3 ss vann og 1/2 ss maizena som blandes.
Bland sammen alle ingrediensene og rør godt sammen, hell det over woken og la sausen få koke opp under omrøring. La det hele få noen minutter der du vender susen godt inn i alle grønnsakene og kjøttet.
Del gjerne innlegget med familie og venner
Jeg elsker Wok
Nam
Så bra, jeg også, men kommer så sjeldent på det
Fin ide med å farge risen til påske:)
Det smaker jo veldig godt også
Det så veldig godt ut! Snille deg som steller så fint med gjestene dine! og smart med gul ris nå i påsken
Riktig god påske videre til dere 
Klart jeg må stelle pent og godt med gjestene. Riktig god påske videre til dere også Hildegunn