Waldorfsalat

Categories Blogg, Salater

Til 4 personer:
2 epler
To stenger stangselleri eller to skiver sellerirot(sellerirot bør få kokes om du bruker den)
Ca. 300-500 g druer, gjerne halvparten blå og grønne
Valnøtter etter ønske
Rundt 1/2 sitron/lime
Ca. 1/2 pakke majones
Ca. 3 dl fløte (laktosefri om du trenger det) Man kan også kutte ut fløten for i mange oppskrifter er det kun majones. Eller man kan bruke alternativ piskefløte om man ikke kan bruke melkeprodukter.

Vask eplene, sellerien, og druene, siden jeg brukte sellerirot delte jeg den i små biter å kokte den litt først, og avkjøler den. Pisk fløten og bland den med majonesen, og ha i oppskårede biter av fukt og grønnsaker og mesteparten av valnøttene, press sitron/lime og ha i litt og litt, bland alt forsiktig sammen til du synes salaten er passe frisk for deg. Pynt salaten med valnøtter og druer.

 

 

 

 

#Salat Waldorfsalat #fruktsalat #Kalkun #fugl #middag #middagstips #Morsmiddag #mors #middag #Glutenfri #Laktosefri #Godt #festmat #koldtbord #blogg #bloggtopp #matblogg #oppskrift #Mat #fra #bunnen #hjemmelaget #tradisjonsmat

2 kommentarer

2 thoughts on “Waldorfsalat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *