En vietnamesisk smakfull nudelsuppe med svinefilet, kan anbefales.
Til to personer:
2 pakker risnudler (de er glutenfri og uten egg) eller de nudlene du liker.
Kokes etter anvisning på pakke.
Ca. 1 cm ingefær
2 fedd hvitløk
1/2 løk
1/2 chili(jeg tok av litt til pynt
2 vårløk
olje til steiking
150 g svinefilet
7 dl kraft av kylling eller 7 dl vann og 1-2 kyllingbuljong terninger
1 stjerne Annis
1/2 ts koriander
1 knivspiss nellik
1 ss hoisinsaus (sjekk for gluten om du som jeg ikke skal ha gluten)
1 klype sukker
Salt
Pepper
2
2 båter lime før servering
1 ts Shilacha chilisaus
2-3 vårløk
Koriander som man har på suppen etter ønske
Rens og del hvitløk, løk, ingefær og chili, ha de i en panne med olje og surr det sammen, legg svinefilette i og fres den til den er brun på begge sider. Ha på Kraft/buljong og ha i krydder, sukker, hoisinsaus og la det få koke i 15-20 minutter. Ta fileten ut av pannen, sil kraften og ha den i pannen igjen, ha i lime, chilisaus, oppskjørta vårløk . Del svinefileten i tynne skiver og ha den i suppen. Smak til før servering. Ved servering kan man ta i mer chilisaus, lim, koriander og lime. Ha i nudlene(jeg kokte de rett i suppen, men det gjør du som du synes er best)
Del gjerne innlegget med venner og familie
#Vietnamesikmat #vietnam #suppe #nuddelsuppemedsvinefilet #nuddler #svinefilet #glutenfritt #eggefritt #melkefritt #Matfrabunnen #hjemmelaget #middagstips #Middag #Morsmiddag
Mmm, nå kjente jeg det helt i lilletåa… at jeg savner å spise vietnamesisk mat
Så utrolig hyggelig
Vietnamesisk, all asiatisk mat, nam
Enig
Nam, nam
Dette så aldeles nydelig ut 
Ønsker deg en superfin mandag, og ei kjempefin og god uke

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Takk