Ut på tur

Categories Blogg

Siden vi bor så høyt oppe gikk vi motsatt vei ned mot Amadoresstranden i går, vi gikk over til det som var helt nybygd, det er litt av noen anlegg.

Da vi hadde vært rundt om kring fant vi ut at vi måtte smake på den nydelige hvite sjangleriaen (sangeria)som jeg kaller den for. Og vet du, den smakte like godt som jeg husker at den gjorde, mye bedre en rød sangeria.

Der vi ofte setter oss ned har de også mat som er glutenfritt, første gangen jeg hørte det trodde jeg det er som normalt når det sier slikt. At når jeg da vill bestille så sier det “nei det kan du jo ikke for det er ikke glutenfritt”, men her var alt glutenfritt om man bestilte det. Derfor elsker jeg å stikke innom der, for det er en så god følese.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#puertorico #anmadores #hvitsangeria #tur #Varmtoggodt

8 kommentarer

8 thoughts on “Ut på tur

  1. ser helt fantastisk ut og jeg tar frem minner fra mine turer til porto rico😎😎😎nyt turer ,mat og sjangleria😁 og sol og sommer😎😎😎😎

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *