Urtesteikt torsk med gresskarpurre

Categories Alle oppskrifter, Fiskeretter

Urtene mine strutter i potten og de vokser fortere en jeg klarer å spise. Urter vokser villig til mer man bruker av de, så ikke vær redd for å bruke saks eller knip av en god del av de.

 

 

Til en  person brukte jeg :

150-200 g fiskefilet(tosk)

Gressløk

Oregano

Salvie

Litt rosmarin

Litt persille

Smør til steiking

Salt

Pepper

Skyll, tørk og finhakk urtene, rull fisken i urtene, strø på salt og pepper. Ha en god og varm steikepanne med smør å legg fisken på den, la fisken ligge til den er gylden brun, så snur man den. Når fisken er gylden på begge sider, skrur man ned platen og lar fisken ligge å hvile litt på pannen. Strø gjerne mer urter før servering.

Jeg hadde asparges og litt brokkoli til.

Mos av gresskar:

150-200 g gresskar

Ca. 20 g smør

salt

Pepper

Rens og kok gresskaret, når de er mørt siler man av kokevannet, har i smøretog moser gresskaret. Smak til med salt og pepper, og eventuelt mer smør.Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER.

#fisk #torsk #urter #sjømat #Sunt #godt #Middag #middagstips #hjemmelaget #matfrabunne  #Glutenfritt #melkefritt

 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *