Urtene mine strutter i potten og de vokser fortere en jeg klarer å spise. Urter vokser villig til mer man bruker av de, så ikke vær redd for å bruke saks eller knip av en god del av de.
Til en person brukte jeg :
150-200 g fiskefilet(tosk)
Gressløk
Oregano
Salvie
Litt rosmarin
Litt persille
Smør til steiking
Salt
Pepper
Skyll, tørk og finhakk urtene, rull fisken i urtene, strø på salt og pepper. Ha en god og varm steikepanne med smør å legg fisken på den, la fisken ligge til den er gylden brun, så snur man den. Når fisken er gylden på begge sider, skrur man ned platen og lar fisken ligge å hvile litt på pannen. Strø gjerne mer urter før servering.
Jeg hadde asparges og litt brokkoli til.
Mos av gresskar:
150-200 g gresskar
Ca. 20 g smør
salt
Pepper
Rens og kok gresskaret, når de er mørt siler man av kokevannet, har i smøretog moser gresskaret. Smak til med salt og pepper, og eventuelt mer smør.Del gjerne innlegget med venner og familieLink til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram er randistole HER.
#fisk #torsk #urter #sjømat #Sunt #godt #Middag #middagstips #hjemmelaget #matfrabunne #Glutenfritt #melkefritt