Jeg har tenkt i evigheter på t jeg må få laget chilimajones for det er bre vanvittig. Min datter jobbet på en sushisestaurant og der fikk jeg smaken på denne herligheten. Det blir ikke mye laget sushi hjemme, så da må jeg ha den til noe annet, og da ble denne retten til.
Til 4 personer:
Beregn 2-3 tortillalefser pr person. Denne gangen kjøpte jeg Old Eldpaso sine glutenfrie tortillalefser og de likte jeg skikkelig godt.
4 -6 kyllingfileter. Er man ikke glad i kylling kan man bytte det ut med feks. laks/ørret/kjøttedeig/vegetar
1 stor løk
2-4 fedd hvitløk
Krydder jeg brukte hjemmelaget tacokrydder
Ca 1/2 dl vann
Frisk koriander
Skrell og fin del løk og hvitløk, skjær kyllingfileten i strimler. Steik løken litt i smør på pannen før man har på kyllingen, så har man på krydder og til slutt litt vann så det hele får kokt litt sammen.
Denne gangen synes jeg at disse grønnsakene passet til siden det skulle være litt Asiatisk inspirert:
Asiatisk salat
Neper
Reddiker
Sukkererter
Avokado
Frisk Koriander
Chilimajonesen finner du oppskrift på HER