Last Updated:

Torsk og epleform

Categories Fiskeretter

Her er en rett jeg laget av det jeg hadde, det ble virkelig en smakfull rett som jeg nok tror barn vil like, og den passer nok både til pasta og ris, selv om jeg foretrekker poteter.

Til 2 personer

400 g torskefilet som er tint

3 dl eplejuice

1 dl fløte eller plantebasert fløte

Bruk de grønnsakene du har men husk at gulrot trenger litt tid i ovnen, så det kan være en fordel å bruke grønnsaker som ikke trenger alt for lang varme tid.

jeg brukte:

1 gulrot i tynne skiver

1 godt stykke squash i litt tykke skiver

2 vårløk

ca. 1/2 paprika

1 syrlig eple

salt Ca. 3 ts for fisken trenger mye salt

Pepper

Bland juice, fløte, litt av saltet og pepper til sausen. Rens og kutt alle grønnsakene og eple , del fisken i litt gode stykker. Ha alt i en ildfast form og hell sausen på. Ha alt i for varmet ovn til  210 grader, la formen stå mitt i ovnen i rundt 30 minutter. Server med poteter, pasta eller ris.

 

 

Del gjerne med venner og kjente.

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randisto

#Hjemmelaget #matfrabunnen “glutenfri #melkefri #middag #middagstips #kjapp #enkel #god#eple #eplesaus #Torskieplesaus #torsk #Fisk #sunt #godt #Enkelt #raskt #glutenfri #laktosefri

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *