Torsk i form med fløte og senneps saus

Categories Blogg, Fiskeretter

Fisk i form er enkelt og godt når man er flere.  Det er få ingredienser og mild godt smak, og ferdig på rundt 20 minutter.

Til to personer:

300-400 g torskefilet, eller den fisken du har og liker

2 dl fløte/laktosefri eller plantebasert om man ikke tåler melkeprodukter.

1 ss sennep

Pepper

Salt (fisk trenger en del salt, så en god ts må man minst ha.)

2 gulrøtter

1/2 purreløk

Del purren i to og vaske den godt, del den i biter, rens og del gulerøttene i tynne skiver. Jeg kokte gulrøttene litt før jeg hadde de t i formen, sammen med med oppdelt purreløk. Del fisken i biter. Bland fløte med sennep, salt og pepper, og hell det over fisken. Sett formen i midten av forvarmet ovn til 180- 200 grader (min ovn må stå på 200 grader, for den er så svak). La det stå i mellom 15-20 minutter, til fisken er ferdig, steiketiden vil avhenge av hvor tykke fiskestykkene er.

Server med poteter eller det man ønsker og liker.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#enkelt #godt #Middagstips #middag #morsmiddag #glutenfri #laktosefri  #tradisjonsmat Hjemmelaget #matfrabunnen #fiskiform #torsk #fløteogsennepsaus #Iovnen

4 kommentarer

4 thoughts on “Torsk i form med fløte og senneps saus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *