Fisk i form er enkelt og godt når man er flere. Det er få ingredienser og mild godt smak, og ferdig på rundt 20 minutter.
Til to personer:
300-400 g torskefilet, eller den fisken du har og liker
2 dl fløte/laktosefri eller plantebasert om man ikke tåler melkeprodukter.
1 ss sennep
Pepper
Salt (fisk trenger en del salt, så en god ts må man minst ha.)
2 gulrøtter
1/2 purreløk
Del purren i to og vaske den godt, del den i biter, rens og del gulerøttene i tynne skiver. Jeg kokte gulrøttene litt før jeg hadde de t i formen, sammen med med oppdelt purreløk. Del fisken i biter. Bland fløte med sennep, salt og pepper, og hell det over fisken. Sett formen i midten av forvarmet ovn til 180- 200 grader (min ovn må stå på 200 grader, for den er så svak). La det stå i mellom 15-20 minutter, til fisken er ferdig, steiketiden vil avhenge av hvor tykke fiskestykkene er.
Server med poteter eller det man ønsker og liker.
Del gjerne innlegget med familie og venner
#enkelt #godt #Middagstips #middag #morsmiddag #glutenfri #laktosefri #tradisjonsmat Hjemmelaget #matfrabunnen #fiskiform #torsk #fløteogsennepsaus #Iovnen
Takk for dagens tips:)
Bare hyggelig. 💕
Sunt og godt dette! 🙂
Nydelig gange ti 🙂