Tøm kjøleskapet salat med pita
Categories Alle oppskrifter, Salater, Tips til restemiddag, Vegetar matDet er tid for årets ferie på Grand Canaria og da må man spise resten av maten som kan bli dårlig.
Salaten bestod av:
Litt ruccola
Tomater
Avokado
Reddiker
Steik sopp
Asparges, det glemte jeg å ha på før jeg tok bilde.
Fetaost
Litt vårløk
Soppen delte og steikte jeg litt, aspargesen kokte jeg i et minutt, resten renset og delte jeg og hadde på fatet. Fetaosten hadde jeg over salaten, da kom litt av oljen med og ble dressing.
Del gjerne innlegget med familie og venner
#utenmelkeprodukter #godt #Middagstips #middag #morsmiddag #glutenfri #melkefri #enkelogkjappmiddag #lettålage #under20minutter #Hjemmelaget #matfrabunnenav #rester #tømkjøleskapet #middag #lunsj #morsmiddag #matlei#vegetar #brukopprester #Restemat #spisoppmaten
Ønsker deg en kjempefin ferie, og så får du et nytt bloggsted. Nyt sol og varme! Salat med pita er godt og en kjempefin måte å få brukt opp rester på 🙂
Tusen takk 🙂