Studentomelett i reprise fra tidenes morgen

Categories Alle oppskrifter, Eggeretter

Jeg kom tilfeldig innom dette innlegget da jeg skulle finne noe helt annet, og det er veldig morsomt å se hva jeg blogget om for lenge siden. Dette er fra da min datter Marte som  var student den gangen, og hun lagde seg mat hver dag, enkel, men god mat, at på til med salat.

Her kan du se innlegget  19/2-2011 💕

Det er ingenting som er verre enn et tomt kjøleskap, men omelett kan man lage fra nesten ingenting. Dette er oppskrift på en stor omelett til fire personer, mest fordi den er veldig god kald.

4 egg

4 poteter

7 spiseskjeer vann

en halv løk

2 teskjeer salt

pepper etter smak

Kutt poteter og løk i små biter, surr i en gryte i ca. 5 minutter. Visp vann, egg salt og pepper og hell i pannen. Sett lokk på gryten og la stå i ca 10 min til den er ferdig, da er den stivnet. Severes med pølser, det som finnes av grønt og alt annet du måtte ha lyst på.

Laget av min datter som er student i Oslo og er en veldig flink hobbykok:-)

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#studentmat #billigmiddag #Studentmiddag #studentomelett #mat  #omelett #påbudsjett #hjemmelaget #matfrabunnen #Strømbesparendemiddag #Middagutenkomfyr #middagutenstrøm #middagutendestorekokemulighetene #Sparstrøm #Lekdegmedmaten #asiatiskmat #glutenfritt #melkefritt #middagstips #morsmiddag #hvaskalvihatilmiddag

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *