Last Updated:

Breiflabb med safransaus

Categories Fiskeretter

Som oftest så skriver jeg at jeg kunne spist sausen med skje, he he og med denne sausen så gjør jeg det. Laila kom på lunsj som vi ikke har hatt .  oktober fant vi ut, det er jo alt for lenge siden. Men da er kun det beste godt nok, og jeg fikk Breiflabb (tok vist feil, trodde det var steinbit he he) da min kusine var her før jul, og den må deles med noen som har greie på mat. Jeg tror det er lenge siden jeg har spist noe så nydelig. Vanligvis skifter jeg fløte og melk ut med alternativ fløte, men denne gangen fikk det bare stå til, så jeg heiv inn på med allergimedisin.

 

Beregn rundt 150-200 g Breiflabb

Kokende vann med salt, fisken trekkes i rundt 10 minutter alt etter hvor store stykkene er. Breiflabb er fast i fisken, så den blir ikke som for eksempel torsk og laks. 

Jeg hadde sellerirotpurre til:

Beregn rundt 140 g sellerirot pr person

En god klatt smør

Man kan ha i litt potet da blir den litt fastere, men det er ikke nødvendig. 

Salt 

Pepper

Rens og del selleriroten, og kok den til sellerien er mør, rundt 15 minutter. Sil av vannet og ha i smør, bruk stavmikser for å mose sellerien, smak til med salt og pepper.

Safransaus finner du oppskriften på HER ADVARSEL: Denne sausen er svært avhengighetsskapende 😋💖 

Jeg hadde wokede grønnsaker til, farge er jo veldig viktig for maten.

Rødløk

Gulrot

Paprika rød, grønn og gul

Brokkoli

Squash 

edamame bønner

 

 

 

 

Se på denne nydelige fiske, OMG!

 

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#Godt #sunt #smakfullt #middag #middagstips #tips #middagsmat #Glutenfritt #Glutenfree #melkefri #matintoleranse #blogg #morsmiddag #spisoppmatendin #godfisk #steinbit #fisk #sjømat #sunt #hjemmelaget #Matfrabunnen #av #breiflabb #Steinbit #sellerirotpurre #safransaus #avhegighetsskapende #Wokede #grønnsaker Breiflabbmedsafransaus

4 kommentarer

4 thoughts on “Breiflabb med safransaus

    1. Takk, ja jeg elsker fisk. Bare velge å vrake. Denne sausen passer utrolig godt til absolutt alt. Første gang jeg lagde så var det til laks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *