Steikt tosk med spinatsaus

Categories Fiskeretter

Torskefilet er bare helt nydelig mat, det er min yndlingsfisk. Siden den er så god i seg selv, ender jeg ofte opp med å lage den på tradisjonelt vis.  Men i dag bestemte jeg forsøke en ny vri ny vri, og det smakte meg helt fantastisk!

Beregn 150-200 g skinn og befri filet. Fisken steike jeg på stekepannen,  eller  du må gjerne ha den i sausen om du ønsker det. Eller man setter alt i stekeovnen på rundt 200 grader med folie på. Beregn rundt 30 minutter steketid.

Spinatsaus til fisk:

Til 4 personer trenger man:

Ca. 16 biter frossen spinat. Bruk gjerne fersk om du ønsker det.

1 løk

2-3 fedd hvitløk, kan selfølgelig tas bort om du ikke vil ha/ikke kan bruke

Ca. 50 g smør eller mer

1 lime

Salt

Pepper.

Skjær løk og hvitløk i biter og surr i smøret, ha i spinaten. Når spinaten er tint har man i lime saft, salt og pepper.  La det surre et minutt eller to. Smak til om du ønsker mer lime, salt eller pepper.

 

 

#Torsk #fisk #spinat #godt #enkelt #hjemmelaget #Mat #fra #bunnen #av #middag #Middagstips #morsmiddag #glutenfri #melkefri

2 kommentarer

2 thoughts on “Steikt tosk med spinatsaus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *