Torskefilet er bare helt nydelig mat, det er min yndlingsfisk. Siden den er så god i seg selv, ender jeg ofte opp med å lage den på tradisjonelt vis. Men i dag bestemte jeg forsøke en ny vri ny vri, og det smakte meg helt fantastisk!
Beregn 150-200 g skinn og befri filet. Fisken steike jeg på stekepannen, eller du må gjerne ha den i sausen om du ønsker det. Eller man setter alt i stekeovnen på rundt 200 grader med folie på. Beregn rundt 30 minutter steketid.
Spinatsaus til fisk:
Til 4 personer trenger man:
Ca. 16 biter frossen spinat. Bruk gjerne fersk om du ønsker det.
1 løk
2-3 fedd hvitløk, kan selfølgelig tas bort om du ikke vil ha/ikke kan bruke
Ca. 50 g smør eller mer
1 lime
Salt
Pepper.
Skjær løk og hvitløk i biter og surr i smøret, ha i spinaten. Når spinaten er tint har man i lime saft, salt og pepper. La det surre et minutt eller to. Smak til om du ønsker mer lime, salt eller pepper.
#Torsk #fisk #spinat #godt #enkelt #hjemmelaget #Mat #fra #bunnen #av #middag #Middagstips #morsmiddag #glutenfri #melkefri
Nam nam.. aldri tenkt på å lage saus av Spinat, men liker Spinat så det er nok godt 🙂
Jeg syntes det var knallgodt, liker også godt spinat 🙂 Verd å forsøke.