Last Updated:

Steikt torsk med hjemmelaget Hollandaise

Categories Fiskeretter, Saus

Det skal veldig lite til å heve en veldig god middag, til ekstra god middag. Torsk er og blir favorittfisk og jeg har det forholdsvis ofte, så jeg må variere litt hvordan jeg lager den. I grunnen kunne jeg spist avkokt torsk med smeltet smør og gulerøtter hver gang, men variasjon er viktig. Så da ble det altså steikt fisk med hollandaise saus.

Oppskrift på Hollandaisesaus finner du HER, den er knallgod, og veldig enkel å lage.

Fisken steikte jeg på pannen med smør, først på sterk varme til den fikk steikeskorpe på begge sidene, så skrudde jeg ned varmen og lot en ligge å kose seg på pannen. Man bør snu fisken noen ganger  under steiking. Hvor fort fisken er ferdig kommer ant på hvor tykke og store fiskestykkene er, deler fisken seg lett når man dytter en kniv inn mot midten og den deler seg lett er den ferdig.

Server med det tilbehøret du ønsker selv, jeg hadde poteter, rosenkål, poteter og så pyntet jeg med rosepepper som både er dekorativt og smaker nydelig.

 

 

 

#fisk #torsk #enkelt #godt #sunt #Middag #middagstips #hjemmelaget #glutenfritt # melkefritt #Uten #melk #gluten #mat #fra #bunnen #morsmiddag #hollandaisesaus #saus

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *