Steikt torsk med Rosépepper og Hollandaise saus
Categories Alle oppskrifter, FiskeretterEller skal jeg si Hollandeise saus med tosk 😜. Jeg bare elsker smørsauser, når jeg kan “kneke” poteter og saus er jeg i himmelen. Mange mener det er uforskammet å gjøre nettopp det, men om jeg ikke får kongelige på besøk kommer jeg til å fortsette med det. Det er ikke så ofte jeg kjøper ferdige sauser eller ferdigmat helt generelt, men da jeg fant den ferdige sausen til halv pris slo jeg til. Om man vil lage den selv finner du oppskrift HER
Fisken steikte jeg noen minutter på begge sider med salt(fisk trenger en god del salt), og da den var ferdig steikt hadde jeg Rosépepper på.
Og tenk i dag hadde jeg kjøpe Hollandaise saus, det er en sjeldenhet.
Jeg hadde poteter, rosenkål og gulrot til.
Selv om det ikke var noen kongelige her i dag så var middagen helt kongelig.
Jeg er på utkikk etter sponsorer og samarbeidspartnere. Ta gjerne kontakt 😊
Del gjerne med venner og kjente.