Til 2 personer:
Beregn mellom 150- 200 g torskefilet pr. person
Middelhavsalat
1/2 løk
2 fedd hvitløk
2 vårløk
olivenolje
2 tomater
1/2 sitron
1/2 potte basilikum
Oliven etter ønske
2-3 asparges pr. pers.
Rens og del løk, hvitløk og vårløken og surr med olivenolje i en panne, del tomatene i biter og ha de i pannen og la de få surre sammen. Steik fisken og ha på salt og pepper, de tar et par minutter på hver side, ha aspargesen på de siste to minuttene . Mens fisken steiker så har man på salt og pepper, har i basilikum og sitronsaft, og strør på oliven.
Server å nyt! Ønsker du poteter, ris eller pasta er det bare å ha det til.
Del gjerne innlegget med venner og familie
#Torsk #middelhavet #middelhavsalat #Oliven #asparges #matfrabunnen #hjemmelaget #jodholdigmat #matmedjod #morsmiddag
Nam, nam 😍😍😍 Ser kjempegodt ut.
Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Så hyggelig. Ønsker deg en fin dag også 😍