Last Updated:

Steikt torsk med lun middelhavsalat og asparges

Categories Fiskeretter

Til 2 personer:

Beregn mellom 150- 200 g torskefilet pr. person

Middelhavsalat

1/2 løk

2 fedd hvitløk

2 vårløk

olivenolje

2 tomater

1/2 sitron

1/2 potte basilikum

Oliven etter ønske

2-3 asparges pr. pers.

Rens og del løk, hvitløk og vårløken og surr med olivenolje i en panne, del tomatene i biter og ha de i pannen og la de få surre sammen. Steik fisken og ha på salt og pepper, de tar et par minutter på hver side, ha aspargesen på de siste to minuttene . Mens fisken steiker så har man på salt og pepper, har i basilikum og sitronsaft, og strør på oliven.

Server å nyt! Ønsker du poteter, ris eller pasta er det bare å ha det til.

 

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#Torsk #middelhavet #middelhavsalat #Oliven #asparges #matfrabunnen #hjemmelaget #jodholdigmat #matmedjod #morsmiddag

Matbloggtoppen

2 kommentarer

2 thoughts on “Steikt torsk med lun middelhavsalat og asparges

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *