Last Updated:

Steikt ørret/laks med agurksalat og Sandefjordsmør

Categories Blogg, Fiskeretter

Tradisjonell middag som lett lar seg konkurrere med nye sprekere retter, det er rett og selet, enkelt og nydelig

 

Ørret/laks filet steikes på varm panne til de er brun på begge sider, så kan man skru av platen og la de få ligge å hvile seg i pannen til resten er ferdig.

Sandefjordsmør finne du oppskrift på HER

Agurksalat finner du oppskrift på HER

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#agurksalat #fisk #ørret #laks #makrell #Middag #middagstisps #matfrabunnen #hjemmelaget #Salat #salattilfisk #morsmiddag #tradisjonsmat #Sandefjordsmør  #saustilfisk

4 kommentarer

4 thoughts on “Steikt ørret/laks med agurksalat og Sandefjordsmør

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *