I dag var planet bakt potet, men siden jeg hadde litt kjøttdeig igjen, så ble det Bolognese.
Til 3-4 personer
500 g karbonadedeig/kjøttdeig
1 løk
4 hvitløk
1/2 chili
Smør til steiking
1 boks knuste tomater
2 terninger buljong (PS: noen typer kan inneholde gluten)
Ca. 2 dl vann som jeg skylte ut av tomatboksen
2 ts oregano
2 ts spisskumen
1 ts paprikapulver
Salt
Pepper
I dag hadde jeg 1 ss ketchup i tillegg, for i dag trengte sausen det, så den kan sløyfes
3oo g pasta (vi kokte glutenfri til alle, siden det ble enklest)
Rens og del løk, hvitløk og chili og surr det i smør eller olje, ha så i kjøttdeigen og steik den godt, ha i tomatene, vann, buljong og krydder(ketchup) i pannen. La det få koke rundt 10 minutter så smakene får satt seg.
PS: Liker du ikke biter av løk og tomater i sausen, så kan du steike kjøttdeigen for seg selv og bruke stavmikser å blende en glatt saus.
Del gjerne innlegget med familie og venner
Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner. Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
#Morsmiddag #bolones #melkefritt #Glutenfritt #UtenGluten #melk #matfrabunnen #hjemmelaget #Middag #Middagstips #småretter #Morsmiddag
Hat laget spaghetti i dag. lignende:)
Ja ikke sant det er godt, kan jo lages på mange måter. Det er jo det spennende med mat.