Spagetti Bolognese

Categories Alle oppskrifter, Retter med kjøttdeig

I dag var planet bakt potet, men siden jeg hadde litt kjøttdeig igjen, så ble det Bolognese.

 

Til 3-4 personer

500 g karbonadedeig/kjøttdeig

1 løk

4 hvitløk

1/2 chili

Smør til steiking

1 boks knuste tomater

2 terninger buljong (PS: noen typer kan inneholde gluten)

Ca. 2 dl vann som jeg skylte ut av tomatboksen

2 ts oregano

2 ts spisskumen

1 ts paprikapulver

Salt

Pepper

I dag hadde jeg 1 ss ketchup i tillegg, for i dag trengte sausen det, så den kan sløyfes

3oo g pasta (vi kokte glutenfri til alle, siden det ble enklest)

Rens og del løk, hvitløk og chili og surr det i smør eller olje, ha så i kjøttdeigen og steik den godt, ha i tomatene, vann, buljong og krydder(ketchup) i pannen. La det få koke rundt 10 minutter så smakene får satt seg.

PS: Liker du ikke biter av løk og tomater i sausen, så kan du steike kjøttdeigen for seg selv og bruke stavmikser å blende en glatt saus.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#Morsmiddag #bolones #melkefritt #Glutenfritt #UtenGluten #melk #matfrabunnen #hjemmelaget   #Middag  #Middagstips #småretter #Morsmiddag

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Spagetti Bolognese

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *