600 g oksekjøtt gjerne høyrygg
Smør/melkefri margarin/olje
1 løk 3 hvitløk
1/2 ingefær(finger stor)
1 hel chili eller tilsvarende med en chilisaus
1 boks/beger knuste tomater
Fyll opp boksen/begeret med vann og ha i pannen
1 ts gurkemeie
1 ts kanel
1 ts koriander
3 terninger med oksebuljong (kan inneholde gluten)
Pepper
Salt
2 gulrøtter
1/2 paprika
Skjær kjøttet i terninger, steik i gryten til kjøtte er brunt. Rens og del ingefær, løk, hvitløk og chili, og la det få steike sammen med kjøttet. Ha på knuste tomater og vann, samt krydder, renset og delt gulrot og paprika og buljong, og la det få koke sammen i rundt 1.5 timer. Smak så til med eventuelt mer salt og krydder. Server med ris.
Del gjerne innlegget med familie og venner
#oksekjøtt #oksegryte #middag #middagstips #hjemmelaget #matfrabunnen #morsmiddag
DEEEET så godt ut
Takk
Der var det tips om mange gode krydder til kjøttgryte også! Tusen takk!
Krydder både i maten og livet er livsnødvendig!
Klokt sagt
Takk