Sei og tomater i ovn

Categories Fiskeretter, I ovnen

 

Så lettvint, og utrolig enkelt og billig middag!

Til en person brukte jeg:

150 g sei filet eller1/2 blokk med sei.

2 vårløk (jeg brukte frossen)

2 tomater.

Oregano Fersk eller tørket

Basilikum Fersk eller tørket

Salt

Pepper

2 ss Olivenolje eller nøytral olje man kan også ha på noen klatter med smør om man ønsker det.

  • Del fisken opp i biter.
  • Rens løken og del den
  • Del tomatene i skive
  • Ha krydder og salt i oljen PS: Fisk trenger en del salt. 
  • Legg alt lagvis  i en form eller panne, hell oljen over. Ønsker du litt smør på legger du noen klatter på toppen, det blir det godt kraft av.
  • Sett formen midt i steikeovnen på
  • 200 grader, og la den stå i rundt 30 minutter, eller til fisken er ferdig. Eller du kan ha de i en panne og sette lokk på, da blir den ferdig på rundt 15-20 minutter.
  • Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER#Seiblokk #sei #fisk #fiskiovnen #Tomater #oregano #timian #løk #Billig #enkelt #godt #glutenfritrt #melkefritt #Hjemmelaget #matfrabunnen #Morsmiddag #middagstips #hvaskalvihatilmiddag #hverdagsmat
4 kommentarer

4 thoughts on “Sei og tomater i ovn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *