Minstejenten fikk velge middag, og da ble det som vanlig scampi og risnudler.
Til 2 personer:
Ca. 20 scampi eller så mange du vil spandere, mintejenten må jo få rikelig
3 hvitløk
1/2 løk
1/2 chili
Ca 1 cm ingefær
2 vårløk
Smør eller olje til å steike i
2-3 bunter blomkål
1 gulrot
Litt brekkbønner
1/2 paprika
3-4 bunter brokkoli
Ca. 1 dl Sweet chili
1 dl vann
1 ss soyasaus (glutenfri for min del)
Saften av 1 lime
Salt
Pepper
3 pakker risnudler
Rens og del hvitløk, løk, chili og ingefær og surr det i pannen. Rens og del alle grønnsakene i mindre deler, og wok det i pannen med det steikte. Ha i rensede scami og ha på saus, vann, lime og salt og pepper. La alt få surre sammen litt. Kok nudlene og sil av vannet, du kan velge om du vil ha det ved siden av eller i sammen med woken
Del gjerne innlegget med familie og venner
Link til å følge denne bloggen middagstips på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
Risnudler er godt både sammen med wok-grønnsaker og i supper! 🙂
Ja det er jo også en av det matvarene som ikke direkte er laget til oss med cøliaki, og det er jo litt deilig å kunne være “normal” he he.
Jepp 😉