Last Updated:

Sandwich til afternoon the

Categories Brød, Diverse retter

Da jeg planla afternoon the HER, så var det sandwich jeg lurte mest på hvordan man gjorde det. Planen var at jeg skulle prøvelage før den store dagen, men tradisjonen tro, så skjedde selvfølgelig ikke det. Men jeg hadde sett litt på diverse steder hvordan det ble lagd, men av en eller annen grunn gnagde usikkerhetne i meg, og det er latterlig at jeg var.   Men nåre jeg t kan bli usikker, så er det vel muligens flere en meg som kunne tenke seg et steg for steg opplegg. Jeg lagde både vanlige og glutenfrie sandwich.

Dette er glutenfrie skiver, og de er så små at jeg ikke skar av skorpene, og jeg smurte på de da de var frossen, da var det enkelt å få til. Man må kjøpe eller lage firkantede hvitt brød, eller man kan gjerne ha grovt om man ønsker det, men det MÅ være firkantet. Har du mulighet å få brøde oppskåret på butikken, da sparer du deg mye tid. De vanlige skivene skar jeg skorpen av på, jeg vet i grunnen ikke om det er så veldig nøye. Jeg lagde rundt 3 skiver pr. person, og det var selfølgelig for mye siden det var så mye annen mat, men dette er ikke dagen man er gnien. Det var en skive med snøfrisk og røykelaksm en skive med smørreost med gressløk og agurk, og en med eggesalat HER.  Det jeg tenkte var at da kunne man ta en skive av hver, slik blir det selfølgelig aldri, men dog.

Det er kommet tall med i dette innelegt som jeg ikke får bort, så de får dere bare overse, ELLER iritere deg over de, ditt valg😉

Et tips når man lager slik mat, er å forberede alt du kan før du begynner. Lag kun en sort av gangen, da slipper du loggestikken med å ha masse forskjellig. Så jeg begynte ført med å lage alle sandwich med  snøfrisk og røykelaks.

 

Jeg tok to og to skiver som jeg tok smør på. PS: Husk å ta ut smøret på forhånd så det ikke er steinhardt.

Så tok jeg snøfrik på.

  1. Laksen tok jeg bare på en side så det ikke skulle bli alt for mye. 

Så brettet jeg de sammen og skar de på skrå, og vips var to skiver ferdig.

  1. Jeg satte alle på et stort skjærebrett og tok plastikk på. Jeg lagde de på formiddagen og vi spiste på ettermiddagen.Dette bilde illustrerer hva som skjer når man glemmer å ta smøret ut av kjøleskapet, da må man bruke ostehøvell på smøret, og det blir et tykt lag med smør. 😁Jeg elsker smør, men jeg har skjønt at ikke alle er som meg. 
  1. Til agurk sandwich, som er det mest tradisjonelle i England, valgte jeg en smørreost med gressløk i. Agurken smaker jo ikke så mye, så da var det fint med litt ekstra smak på den.Agurken valgte jeg å ta skalle av på, og det føltes som en rett avgjørelse, uten å vite hvordan det hadde blitt med. Jeg la agurk på begge sidene, selv om det ikke vises på bildet.  Så la jeg skivene opp på hverandre, og delte de i to. Og som de første lagde jeg alle av den sorten og hadde de sammlet på et skjærebrett med plasst

 

HER kan du se hele innelegt om afternoon the

  1. Sandwich med eggesalat HER lagde jeg på samme måte, men uten smøreost, kun smør.Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER.#afternoonthe #Glutenfri #Bursdag #sandwich #afternoonsandwich #hvordanlageafternoonsandwich #agurksandwich #sandwichmedsnøfriskogrøykelaks #sandwichmedeggesalat
6 kommentarer

6 thoughts on “Sandwich til afternoon the

  1. Gode sandwich til Afternoon Tee 🙂

    Jeg har ikke prøvd meg på slike skiver – men kanskje en dag 🙂
    God onsdag til deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *