Last Updated:

Salat med bacon og egg

Categories Alle oppskrifter, Salater

Sol og blå himmel er ikke å forakte, men det er ikke den store varmen om kvelden og morgningen, men midt på dagen er det jo varmere en en sommerdag hjemme i Bergen.

Det blir alltid en del logistikk når man er på andre steder og skal kjøpe inn det man trenger å finne ut hvor alt er. Så i går ble det en salat med brød til, noe som jo smaker utrolig godt i varmen. Siden det var vårt første måltid og vist jeg skulle skrive så måtte jeg i resepsjonen, bestemte jeg meg for å droppe å legge ut i går.

Nå gleder Laila og Lillian seg til å få servert morsmiddag sin mat hver dag😍, men så slipper jeg å ta oppvasken.

Salat med bacon, egg

Isbegsalat

Ruccola

Grantatepler

Tomat

Agurk

Egg

Steikt bacon.

Litt olivenolje over

Nydelig gange ti!

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#middag #salat #bacon #ruccola #egg #Middag #tapas #Middagstips #småretter #forrett #Morsmiddag #glutenfritt #melkefritt #Glutenfritt #Uten Gluten #melk #mat #fra #bunnen #hjemmelaget #frukt.no

6 kommentarer

6 thoughts on “Salat med bacon og egg

  1. Friskt og godt med salat i varmen! Heldige venninner som er med deg på tur og får servert morsmiddag sin mat hver dag da 🙂 Men heldig du også da som slipper oppvasken 🙂 Kos dere i Syden, her i Bergen har det vært opptil flere minus i dag men flott sol. Gikk meg en lang tur i blåtimen og fikk se fin solnedgang, innlegg kommer på bloggen min etter hvert.

  2. Det skulle ikke vært meg imot, å få servert morsmiddag hver dag => minus oppvasken da, selvfølgelig. Dere skal prise dere lykkelig, for at dere er på sydligere breddegrader, selv om det er litt kjølig på morgenen og kvelden. Jeg kan trøste dere med, at HER ER DET JÆ.. KALDT HELE TIDEN. Brukte bare en halv time på å høgge frem bilen og da jeg var ferdig, viste der seg at det var naboens bil. Så kos dere imens dere kan, både med og uten internett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *