Rogn til lunsj

Categories Fiskeretter

Hanne Lise sendte bilde av at hun endelig hadde fått tak i rogn, og det hadde hun på skive til lunsj. Hun snakket så levende om hvor godt det var, at jeg nesten fikk lyst å lage også, selv om jeg i grunnen ikke er så glad i det. Det ser utvilsomt godt ut!

Pakker rognen inn i matpapir. Koker vann med lauberblad, sitronskiver og salt. Koker opp og lar det trekke i 20 til 30 minutter. Det er slik jeg har lært det.
Skive med rogn og majones. Nyter

 

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#rogn #fiskemat #sjømat #torskerogn #morsmiddag

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *