Last Updated:

Ris og sei, rester i en gryte

Categories Blogg, Fiskeretter, Tips til restemiddag

Om det lar seg gjøre så bør man spise opp maten, selv ris. Siden jeg kjøpte asiatisk mat i går, og de har rikelig med ris til så ble det som vanlig veldig mye ris igjen. den setter jeg i kjøleskapet så fort det lar seg gjøre, for den kan lett bli ødelagt om den står for lenge i romtemperatur.

Da ble utfordringen følgende, jeg hadde lyst på fisk og jeg ville spise opp risen. Så da ble det litt asiatisk smak i dag også, men jeg elsker de smakene, så det er ikke noe negativt for min del.

Jeg brukte rundt en halv boks med ferdig kokt ris.

Ca. 100 g sei i blokk, men bruk den fisken du ønsker. Frossen sei i blokk er billig og god fisk.

1/2 løk

2 fedd hvitløk

1/2 chili

1/2 liten rød paprika

1 lite stykke pastinakk

1 gulrot

1 stykke squash

1 vårløk

Olje

Ca. 2 ss Sesamolje

3 ss soyasaus (glutenfritt for min del)

1 1/2 ss fiskesaus

Pepper

PS: Bruk de grønnsakene du har og liker, bruk gjerne frosne grønnsaker om du liker det.

Rens og del løk, hvitløk og chili, og surr i olje i noen minutter. Rens og den gulrot, paprika  og pastinakk i tynne skiver, å ha de i gryten. ha i risen, og sausene, og la alt få koke sammen. Del fisken i litt store biler å ha de i pannen, og del squash og vårløk så alt får litt varme. Når alt har fått stått mellom 6- 10 minutter smaker man til med pepper og eventuelt med mer av sausene.

 

Del gjerne innlegget med familie og venner 😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#Rester #resterfrai går  # Rester #restemiddag #rester #sei #resteravfisk #rester #spisoppmaten #Ris #Resteravris  #morsmiddag #hverdagsmat #Middag #middagstips #Godt #sunt #enkelt  #glutenfritt #melkefritt #Allergi #matfrabunnen #hjemmelaget #tømfryseren

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *