Middagen i dag fant jeg inspirasjon fra Jamie Oliver, for helt som han ble det ikke, for jeg har jo ikke alt mulig i kjøleskapet. Og det trenger man heller ikke ha, man bytter ut det som ikke passer oss.
Beregn 2 overlår eller 1 kyllingfilet pr. person Jeg bruker nesten alltid overlår av kylling, den blir saftigere en filet, og er billigere.
Olje
Salt
Pepper
Eller det krydderne du liker.
Kyllingen steikte i airfryeren i nesten 30 minutter på 180 grader, siden den ikke var helt tint, jeg hadde olje og salt og pepper på. Men kyllingen kan også steikes på pannen med smør, som vi alltid gjorde før airfryern inntok kjøkkenene . Skal man lage til mange, kan det lønne seg å ha de i steikeovnen på 200 grader i 20-25 minutter.
Mauriskinspirert salat
1/2 appelsin
1 gulrot
2 reddiker
4 jordbær (Det var et innfall siden jeg hadde i kjøleskapet. så det må du ikke ha)
Sesamfrø
Dressing:
1/2 ss Tahin
2 ss olivenolje
1 ss rødvinseddik
Salt
Pepper
Rens og del alle ingrediensene og fordel de i en skål eller på et fat. Bland dressingen, da har man Tahin, olje og rødvinseddik i en skål og blander godt sammen, så smaker man til med salt og pepper. Hell dressingen over salaten og strø på sesamfrø.
Pitabrødet delte jeg i to og varmet i brødristeren.
Del gjerne med venner og kjente.
Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram er randistole
#utenmelkeprodukter #godt #Middagstips #middag #morsmiddag #glutenfri #melkefri #enkelogkjappmiddag #lettålage #under20minutter #Hjemmelaget #mat fra bunnen av #Maurisksalat #maurisk #salat #kylling
Jeg har en sterk mistanke om at dette smakte supergodt! 😃
Det har du nok rett i igjen 🥳
😀
Kylling er alltid godt synes jeg 🙂 Njaaaa i allefall nesten. Dette så lekkert ut!
Tusen takk Mette, og god helg