Pølser med egg, tomatbønner og hjertesalat
Categories Alle oppskrifter, På sparebluss, PølseretterI påsken spiser vi gjerne både egg og pølser, og her er en enkel rett med begge deler, og der man ikke trenger lompe eller pølsebrød.
For meg holdt det med to pølser (brukte wienerpølser, men bruk det du har og liker) Man får kjøpt melkefrie pølser, heldigvis er nesten alle pølsene glutenfrie
2 egg
1/2 boks tomatbønner
2 blad med hjertesalat
Pølsene lagde jeg et kutt nesten langs hele pølsen, utenom endene.
Så brunet jeg det litt, snudde det, brukte en matpinnsett å utvide pølsene, og knakk et egg i hver. Så må det ligge i pannen til hviten er stivnet.
Tomatbønnene varmet jeg.
Vasket og tørket salatbladene, hadde i tomatbønner og la pølseeggene på toppen.
Del gjerne innlegget med venner og familieLink til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
Enkel og god mat:)
Må ha slik mat av og til også 🙂
Wienerpølser er godt, og med hjertesalat i stedet for pølsebrød ble jo dette riktig så lekkert! 😀
Takk, gjerne ikke gourmet, men alle middager kan jo ikke være det 🙂
Det enkle kan ofte være det beste 😉
Ja absolutt 🙂