Her om dagen hadde jeg ørret og poter, og det ble litt igjen, da ble det lettvint og kjapp middag i dag. Man kan bruke akkurat den fisken man har
og man trenger ikke bruke poter, man kan bruke rotgrønnsaker som sellerirot, søtpotet, gresskar eller blomkål.
1 stykke ørret/laks uten skinn og ben, men man bruker den fisken man har gjerne forskjellige sorter fisk som man har samlet opp.
3 poteter
1 god klatt smør tåler man ikke melkeprodukter, kan man bruke melkefrimargarin
Gjerne litt gressløk/vårløk/purreløk
Salt
Pepper
Rens og del potetene i biter og kok de mør, om du ikke har ferdig kokte poteter. Trekk fisken om du ikke har ferdig kokt fisk. Bruk en potetmoser eller eller en stavmikser å mos potetene og fisk med smør, smak til med salt og pepper og gjerne gressløk eller lignende. Server gjerne med flatbrød.
Del gjerne innlegget med venner og familie
#resteravfisk #fisk #torsk #Plukkfisk #Tradisjonsmat #flatbrød #spisoppmaten #ikkekastrester #resteravfisk #hjemmelagetmat #hjemmelaget #matfrabunnen #glutenfritt #melkefritt