Plukkfisk med rester av laks/ørret

Categories Alle oppskrifter, Fiskeretter, Tips til restemiddag

Her om dagen hadde jeg ørret og poter, og det ble litt igjen,  da ble det lettvint og kjapp middag i dag. Man kan bruke akkurat den fisken man har

og man trenger ikke bruke poter, man kan bruke rotgrønnsaker som sellerirot, søtpotet, gresskar eller  blomkål.

 

 

1 stykke ørret/laks uten skinn og ben, men man bruker den fisken man har gjerne forskjellige sorter fisk som man har samlet opp.

3  poteter

1 god klatt smør tåler man ikke melkeprodukter, kan man bruke melkefrimargarin

Gjerne litt gressløk/vårløk/purreløk

Salt

Pepper

Rens og del  potetene i biter og kok de mør, om du ikke har ferdig kokte poteter. Trekk fisken om du ikke har ferdig kokt fisk. Bruk en potetmoser eller eller en stavmikser å mos potetene og fisk med smør, smak til med salt og pepper og gjerne gressløk eller lignende. Server gjerne med flatbrød.

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#resteravfisk #fisk #torsk #Plukkfisk #Tradisjonsmat #flatbrød #spisoppmaten #ikkekastrester #resteravfisk #hjemmelagetmat #hjemmelaget #matfrabunnen #glutenfritt #melkefritt

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *