En vietnamesisk smakfull nudelsuppe med svinefilet, kan anbefales.
Jeg kom tilfeldigvis over denne retten på Matprat, og her kan du se originalen, for jeg har laget den på min måte.
Til to personer:
2 pakker risnudler (de er glutenfri og uten egg) eller de nudlene du liker.
Kokes etter anvisning på pakke.
Ca. 1 cm ingefær
2 fedd hvitløk
1/2 løk
1/2 chili(jeg tok av litt til pynt
2 vårløk
olje til steiking
150 g svinefilet
7 dl kraft av kylling eller 7 dl vann og 1-2 kyllingbuljong terninger
1 stjerne Annis
1/2 ts koriander
1 knivspiss nellik
1 ss hoisinsaus
1 klype sukker
Salt
Pepper
2 båter lime før servering
1 ts Shilacha chilisaus
2-3 vårløk
Koriander som man har på suppen etter ønske
Rens og del hvitløk, løk, ingefær og chili, ha de i en panne med olje og surr det sammen, legg svinefilette i og fres den til den er brun på begge sider. Ha på Kraft/buljong og ha i krydder, sukker, hoisinsaus og la det få koke i 15-20 minutter. Ta fileten ut av pannen, sil kraften og ha den i pannen igjen, ha i lime, chilisaus, oppskjørta vårløk . Del svinefileten i tynne skiver og ha den i suppen. Smak til før servering. Ved servering kan man ta i mer chilisaus, lim, koriander og lime. Ha i nudlene(jeg kokte de rett i suppen, men det gjør du som du synes er best)
Del gjerne innlegget med venner og familie
#Vietnamesikmat #vietnavn #suppe #nuddelsuppemedsvinefilet #nuddler #svinefilet #glutenfritt #eggefritt #melkefritt #Matfrabunnen #hjemmelaget #middagstips #Middag #Morsmiddag
Nam, nam
Dette så jo kjempegodt ut da 
Ønsker deg en kjempefin onsdag

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Så hyggelig