Det gjelder å få mest mulig godsaker i maten og selvsagt må det også smake godt, og det gjorde virkelig.
Til en person:
2 dl fløte/laktosefri/platebasert fløte
Chili fersk eller tørket her velger man etter hvor vant man er med sterk mat
1 god snei ingefær
2 fedd hvitløk
1 liten fersk gurkemeie, den er aller best men bruk gjerne tørket Ca. 1/2 ts
1/2 liten løk
4-5 buketter brokkoli
6-8 tynne seier gresskar
Salt
Pepper
1- 2 fileter uten skinn og bein av ørret eller laks
Ca. 2 ss snøfrisk
En god håndfull gressløk
Rens og del grønnsakene og ha de i fløten sammen med krydder og salt, rør litt så salt og krydder blir godt blandet sammen. Ha grønnsakene i, og fisken på toppen, klippet gressløk og snøfrisk klattvis fordelt. Steik midt i ovnen på 200 grader i rundt 15 til 20 minutter, til gresskaret er mørt. Jeg hadde ikke noe mer til, men det må du gjerne ha.
Del gjerne innlegget med venner og familie
#fiskiovnen #Gurkemeie #ingefær #chili #hvitløk #fisk #ørret #laks #gressakar #Iovnen #Sunt #godt #Enkelt #Hjemmelaget #matfrabunnen #Middag #middagstips #morsmiddag
Så spennende med gresskar i retten. Det må prøves! Har forresten tenkt på det du sa om Gryr, og lurer på om Oatly sin fløteerstatning er bedre. 🙂
Tåler du gluten så er den faktisk bedre. Tilsetningsstoffer og E-stoffer og søtningsstoffer ødelegger tarmen så opptaket bli dårligere, og bakteriefloraen dør/reduseres kraftig