Dagen i dag har liksom fløyet av gårde, og jeg var skikkelig sulten, og i tillegg var det masse små rester av grønnsaker i kjøleskapet som burde bli spist opp. Dagens middag var av rester, men resultatet hadde en mesterlig god smak.
Dette brukte jeg til 2 personer:
3 -4 ferdig kokte poteter
1/2 purreløk
1 pakke bacon
1/2 paprika
1 stykke squash
1 bukett brokkoli
1/2 tomat
Litt fersk basilikum
Minimum 4 egg-6
1 ts salt
pepper
smør eller olje til steiking
Sett stekepannen på platen med en klatt smør eller olje del potetene i biter og surr de samen med oppskåret bacon. Rens og vask godt purreløken, den kan ha veldig mye sand mellom bladene, og de andre grønnsakene og ha de i i pannen og la de ligge et par minutter. Pisk sammen egg, salt og pepper og helle de over grønnsakene. Har du ferske urter må du gjerne bruke de.
La omeletten stå på forholdsvis svak varme så den ikke brenner i bunnen til den er stivnet. Server gjerne med brød om man ønsker det.
Del gjerne innlegget med familie og venner
Link til å følge denne bloggen middagstips på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
#fisk #laks #ørret #spinat #spinatstuing #morsmiddag #matfrabunnen #hjemmelaget #glutenfritt #melkefri #middagstips #middag #hvaskalvihatilmiddag #sunt #godt#omelett #spisoppgrønnsakene #resteomelett #Omelett
#spisoppmaten #tømmkjøleskapet