Omelett med bacon og rester av grønnsaker

Categories Alle oppskrifter, Eggeretter

Dagen i dag har liksom fløyet av gårde, og jeg var skikkelig sulten, og i tillegg var det masse små rester av grønnsaker i kjøleskapet som burde bli spist opp. Dagens middag var av rester, men resultatet hadde en mesterlig god smak.

 

Dette brukte jeg til 2 personer:

3 -4 ferdig kokte poteter

1/2 purreløk

1 pakke bacon

1/2 paprika

1 stykke squash

1 bukett brokkoli

1/2 tomat

Litt fersk basilikum

Minimum 4 egg-6

1 ts salt

pepper

smør eller olje til steiking

Sett stekepannen på platen med en klatt smør eller olje del potetene i biter og surr de samen med oppskåret bacon. Rens og vask godt purreløken, den kan ha veldig mye sand mellom bladene, og de andre grønnsakene og ha de i i pannen og la de ligge et par minutter.  Pisk sammen egg, salt og pepper og helle de over grønnsakene. Har du ferske urter må du gjerne bruke de.

La omeletten stå på forholdsvis svak varme så den ikke brenner i bunnen til den er stivnet. Server gjerne med brød om man ønsker det.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

Link til å følge denne bloggen middagstips på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#fisk #laks #ørret #spinat #spinatstuing #morsmiddag #matfrabunnen #hjemmelaget #glutenfritt #melkefri #middagstips #middag #hvaskalvihatilmiddag #sunt #godt#omelett #spisoppgrønnsakene #resteomelett #Omelett

#spisoppmaten #tømmkjøleskapet

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *