Last Updated:

Nudelsuppe med svine filet

Categories Kjøttretter, Supper

Det var litt svinefilet igjen i går, og når jeg i tillegg hadde helt utrolig lyst på nudelsuppe, ja da var saken “biff”. I en nudelsuppe er kraften noe av det viktigste, så i denne kan man spandere på seg hjemmelaget kraft eller font, da blir kjøttet i grunnen ikke så viktig. Man kan erstatte svinekjøttet med kylling, oksekjøtt, eller bare ha den vegansk. Suppen er ferdig på få minutter.

To personer:

4 hvitløksfedd

Ca. 1/2  cm ingefær

Chili (chili varierer veldig i styrke, og den jeg har nå er veldig sterk, så jeg hadde bare en liten bit. Men erfaringsmessig er det ikke normalt det).

1/2 korg sopp

2 gulrøtter

1/2 paprika

3-4 bunter brokkoli

2 vårløk

2 pakker nudler (risnudler for min del, siden det er glutenfrie)

4 dl kraft gjerne fra svinekjøtt, har du ikke kraft så bruk gjerne en fond, det vil gi suppen en rikere smak. Man kan selvfølgelig også bruke buljong.

Ca. 2 ss soyasaus (glutenfritt for min del

1 ss fiskesaus

1 ts korianderpulver

Pepper

250- 300 g svinefilet (jeg hadde ikke så mye, men dette velger man selv)

Frisk koriander

Rens og del løk, ingefær, chili og alle grønnsakene i forholdsvis små stykker. Kok opp kraft eller fond og ha alle grønnsakene i, ha i sausene og la det få koke i 5-10 minutter. Skjær svinefileten i tynne skiver og ha den og nudlene i suppen, begge deler skal ikke ha mer en rundt 4 minutter før det er ferdig. Smak til med krydder og eventuelt mer av sausene. Ha på koriander ved servering.

 

Jeg er på utkikk etter sponsorer og samarbeidspartnere. Ta gjerne kontakt 😊

Del gjerne med venner og kjente.

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole

#nuddelsuppe #svinefilet #Svinekjøtt #glutenfritt #melkefritt #Matfrabunnen #hjemmelaget #godt #enkelt #middagstisp #Middag #Suppe #Morsmiddag

6 kommentarer

6 thoughts on “Nudelsuppe med svine filet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *