Det er ikke alltid så lett å vite kvaliteten på matvarer man ikke er kjent med, og i dag ble det et bomskudd. Nå spiller jo Norge håndball, så da håper jeg at det ikke blir fadese på det også, Heia Norge! Vi hadde kjøpt inn frossen fisk, noe som ofte er god fisk i Norge, men denne var tydelig frosset ned med masse vann, og for hver gang jeg så på fisken tinte, forsvant den mer og mer. Og da jeg steikte den for liksom resten av fisken. Men resten av maten var god, heldigvis. Vi hadde gresskarmos, steikt squash og brokkoli.

Mosen av gresskar lager jeg slik:

Til 2 personer.

350 g gresskar

1 god klatt smør

Et par små kokte poteter som måtte spise opp(kan sløyfes)

Salt

Pepper

Rens og del gresskaret,  ha de i en panne(vil du ha kokte poteter i har du de i mot slutten av koketiden) med vann og kok det i rundt 15 minutter litt avhengig av hvor store stykker du har. Tøm av vannet og ha på smør, og mos med stavmikser eller moser, smak til med salt og pepper.

Squash delte jeg i 4 og steikte i olje, brokkolien helte jeg varmt vann på og lot stå mest jeg lagde det andre.

Fisken forsøkte jeg å steike, men siden den var full i vann, ble den kokt.

 

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER    

#fisk #fiskemiddag #fisk #Steikte  #middagstips #middag #morsmiddag #Glutenfri  #gresskarmos  #hjemmelaget #matfrabunnen  #sunt #enkelt #grandcanaria #pouertorico

4 kommentarer

4 thoughts on “Norske bomskudd!

  1. Gratulerer med 9. plassen på bloggen i dag! Der ble det i alle fall ikke bomskudd 🙂 Kanskje serverer du en “kanari-fugl” en dag også? Kos dere videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *