Når det lønner seg å kaste oppvasken, da er det nok!

Categories Blogg

NÅ er det VANLIGE FOLK tur, til å betale ENDA mer! Arbeiderpartiet bør vurdere å skifte navn, for i denne politikken passer overhode ikke inn i de lavtlønnede sitt liv og økonomi. Jeg skal ikke påstå at jeg er veldig politisk aktiv, men det jeg vet er at med mange har en daglig belastning med det økonomiske.

De som har mye penger slipper unna mye billigere en de som må snu på kronene, så utrykket “Det er dyrt å være fattig”, gjelder i aller høyeste grad. Klasseskillet blir bare større og større, noe som på mange nivåer er svært negativt i et samfunn.  Ikke det at jeg tror de er så mange andre parti som er så mye bedre en arbeiderpartiet, de er en gjeng med “gutteklubben grei” som maler sin egen kake. Politikeren kan tydeligvis snylte og svindle uten at det får noe konsekvenser for de, noe som ikke gjelder “Vanlige folk”. Hva vet politikere om vanlige folk egentlig? Vet de at?

Folk som er tvunget til å være på institusjon eller gamlehjem, får uspiselig, vemmelig og  oppigjenvarmet mat, men de på stortingskantinen har egne  kokker og skikkelig mat. Mener de virkelig at folk som ikke har mulighet å lage mat selv, folk som har strevd hele sitt liv å jobbet hardt for landet, ikke fortjener mer en søppelmat, det er skammelig. Vi burde laget den beste maten til de som har strevd og nå har sin siste tid på et sykehjem. Minstepensjonister og uføre må samle flasker og sitter å fryser for de ikke har råd til oppvarming, det er ikke annet en skammelig. Stortingspolitikere millionlønn, og de har pendlerbolig og egen bil, sjåfør og parkering i stortingsgarasjen, hva vet de om “vanlige folk” som sliter seg i hel for å få endene til å møtes?

Når de man kaller miljø politikk ikke er mer  en at man kjøper seg mer klimakvote, så redder dette neppe miljøet. Strømmen er så dyr at man heller kaster oppvasken og klærne for å slippe å å bruke strøm på å vaske, da har man bommet kraftig på miljøpolitikken!

Politikker forakten er komplett!

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#politikerforakt #politikk #dyrestrlmpriser #dyrbensin #Dyrtåleve #Dyrtåværefattig

2 kommentarer

2 thoughts on “Når det lønner seg å kaste oppvasken, da er det nok!

  1. Det er skikkelig trist å høre om “vanlige folk” som ikke har råd til eller tilgang på “vanlig mat” til en grei pris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *