Last Updated:

Nakkekotteletter og rotgrønnsaker i ovnen

Categories Blogg, Kjøttretter

I dag var jeg så heldig å bli invitert til min gode nabo Ingrid på middag, det finnes ikke mange ting som er bedre en å komme til ferdig middag og duk og dekket bord.

Hun hadde laget nakkekotteletter etter en oppskrift fra sin mor, så denne er nok godt testet, og det smakte bare helt nydelig. Kotelettene var så møre og saftige at man nesten ikke trengte å tygge. Etter på fikk jeg te, og bær og sjokolade til, snakk om luksus.

Kotelettene tilbedret hun slik:

Sett ovnen på 200 grader.

Ha kotelettene i en form og ha på olje, salt og pepper, sett de i ovnen i rundt 20 minutter, skru så ned ovnen til 120 grader i rundt 2 timer til.

Man må gjerne ha grønnsakene og potetene i sammen med kotelettene, de blir helt topp. Men i dag lagde hun de for seg selv, i en ildfast form.

 

Hun hadde

1 pakke med blanede beter

gulerøtter

poteter

1 ss vineddik

salt

pepper

Hun renset og delte alle grønnsakene, hadde de i en ildfast form og hadde på salt og pepper. De ble satt midt i ovnen i rundt 40-45 minutter på 200 grader.

#Nakkekotteletter #rotgrønnsaker #i #ovnen #Middag #hos #naboen #Svinekotteletter #Tradisjonsmat #matlei  #enkelt #godt #uten melk #uten gluten #Middagstips  #Middag #morsmiddag #allergi  #Mat #fra #bunnen #Hjemmelaget #naturlig #glutenfrtitt #melkefritt #rask #middag

2 kommentarer

2 thoughts on “Nakkekotteletter og rotgrønnsaker i ovnen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *