Møkk lei

Categories Blogg

Jeg har lyst å rive av meg håret i rein frustrasjon, nå har jeg sittet i en iskald resepsjon i 15 minutter bare for å komme på nette. Det morsomme er at all info fra TUI kommer via nette, men jeg har ikke fått noe informasjon for jeg kommer jo aldri inn, og jeg bruker ikke timevis på å få åpnet en melding fra det. Vi snakket med guiden om å ta en fjelltur her nede, og hun henvist oss til nettsiden deres, men den var  umulig å åpne, så ingen turer igjennom det. Helt ærlig kommer jeg aldri til å ta noen som helst turer med de igjen, noen gang.  Når man bruker alle pengene man har spinket og spart, og alle pengene man fikk til 60 årsdagen, så ønsker man å ha det lettvint og fint.

Dette er den meldingen jeg får 95 % av tiden jeg forsøker å komme meg på nett

I går var vi på besøk hos noen venner av Laila, det var noen utrolig kjekke og gjestfrie folk. Og tenk det hadde  wifi, så vi ble sittende med nesen i mobilen alle tre en stund. Da tikket det inn både det ene og det andre meldingen. Vi satt i mange timer i solen å koste oss sammen med det.

Det er kjekke folk som jobber her, og alle gjør sitt ytterste for at vi skal ha det bra. Det er fin utsikt fra rommet mitt også.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#tui #utennett

4 kommentarer

4 thoughts on “Møkk lei

  1. Skjønner godt at du blir frustrert over nettproblemer! Det blir mye unyttig tid på prakk som man heller kunne brukt ute i det fine været. Ser flott ut der! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *