Middag på 20 minutter. Smellgod fisk i form med spinat og kalkunbacon

Categories Blogg, Fiskeretter

Supergod fisk i form som man nesten ikke trenger skjærefjøl. Denne ble laget med alternativ fløte, men kan selvfølgelig bruke både matfløte, laktosefri eller vanlig fløte.

Til 4 personer:

150-200 g fisk man ønsker å bruke, jeg brukte torsk.

Ca. 1/2  pakke eller mer frosne spinat

4 dl fløte/laktosefri/matfløte eller alternativ fløte som du liker og kan bruke

1 ts salt

Pepper

2 tomater som kan sløyfes eller erstattes med det du liker eller har

1 pakke bacon eller som meg kalkunbacon man kan også sløyfe det. Jeg hadde litt liggende i fryseren som falt ut hver gang jeg åpnet døren på fryseren, så nå var jeg lei he he

Sett steikeovnen på 200 grader

Bruk fisk uten skinn og bein, del den i forholdvis små stykker (en filet i to eller tre stykker), legg de i en ildfast form og ha på spinaten(man kan godt la spinaten tine litt da blir middagen kjappere ferdig. Bland “fløte” med salt og pepper og rør saltet godt ut, før man heller det over i formen. Ha på tomater og oppskåret bacon.

Sett formen midt i ovnen, og la det steike i rundt 15 minutter eller lenger, litt avhengig av hvor store fiskestykkene er og om spinaten er tint.

Jag hadde noen nydelige små selvdyrkede økologiske poteter til, som jeg kokte på vedovnen 🙃. Men server med det du vil og liker.

 

 

Del gjerne innlegget med venner og familie😊 Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#Tors #feit #fisk #ørret #laks #sei #sunt  #utrolig #godt #Morsmiddag  #middag  #fiskemiddag #spis #opp #maten #Middagstips  #mors #middag #morsmiddag #Glutenfritt #melkefri #laktosefri #allergi #Vårløk #oppskrift #Gofisk #Blogg #matblogg #toppblogg #enkelt  #hjemmelaget #mat #fra #bunnen

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *