Last Updated:

Marinerte kyllingklubber

Categories Blogg, Kyllingretter

Marinerte kyllingklubber er enkel og god mat på en fredag.

Oppskriften fant jeg på på godt.no og er fra  Lise Finckenhagen.

Til 4 personer:

1 1/2 kg kyllingklubber eller vinger

1 dl soyasaus (bruk glutenfri om du som meg, trenger glutenfritt)

1  hoisinsaus (denne vet jeg ikke om det er vanlig at det er gluten i, den jeg bruker er glutenfri)

1/2 dl flytende honning

4 hvitløksfedd

2 ss raspet ingefær

Sesamfrø

Rens å finhakk ingefær og hvitløk, ha det i en pose med soyasaus, hoisinsaus og honning, press ut luften og la det ligge i kjøleskapet i en time, eller for eksempel natten over. Ha kyllingklubbene i en ildfast form, uten marinaden, sett de midt i ovnen på forvarmet ovn på 200 grader i rundt 30 minutter. Strø sesamfrø på rett før servering.

 

#kylling #kyllingklubbber #Kyllingvinger #Marinert #ingefær #Hoisinsaus #soyasaus #godt #ovnen #tradisjonsmat #enkelt #godt #uten melk #uten gluten #Middagstips #Helgemiddag #Middag #morsmiddag #allergi Hjemmelaget #mat #fra #bunnen #fredagskos #helgekos #Fingermat  #Tapas

Gratis Tandblekningspenna

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *