Kyllinglår med pesto

Hjemmelaget pesto er bare aldeles nydelig, og veldig enkelt å lage selv. Man kan bruke pesto på nesten alt som her på kylling, fisk, salat, pizza, på skiver osv.

Jeg hadde en veldig god venninne på besøk, vi møtes til lunsj omtrent en gang i måneden og det er alltid kjekt, for tiden flyr hver gang.

Herlig saftig kyllinglår med fantastisk smak av pesto, med pasta og en fargerik herlig salat

Beregn to kyllinglår per person.

Pesto oppskrift finner du her 

Har du en stavmikkser med foodprosessor fungsjon har man alt i skålen og kjører alt til den er glatt. Og nam nam du har en nydelig pesto.

 

 

 

 

 

Står pestoen tildekket i kjøleskapet holder den seg minst en uke.

 

 

 

 

 

Jeg liker å brune kyllinglårene på pannen før jeg har de i ovnen.  Sett steikeovnen på 180 grader, ha kyllinglår i en ildfast form, og hell pesto på begge sidene av lårene.

Steik midt i ovnen i 30 til 40 minutter avhengig av hvor store lårene er.  Er man i tvil om de er ferdig kan du stikke en bakepinne eller lignende inn i den tykkeste delen av låret, kommer det blank saft er den ferdig, kommer det rosa saft ut må man ha den i ovnen litt til.

En deilig salat må man ha til
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg