Kyllinglår i ovnen med kokos, tomat og currypaste

Categories I ovnen, Kyllingretter

Mye smak på denne middagen, jeg synes kokosmelk og tomat sammen er magisk, og med curry paste er det prikken over “i” en.
4 personer:
Beregn en til to kyllinglår per person:
8 poteter
1 boks knuste tomater
1 boks kokosmelk
Curri paste etter smak men rundt 2 ts vil gi en den gode ekstra smaken, vil du ha det sterkere kjører du på med mer
Ca. 2 ts salt
Brokkoli eller andre grønnsaker du ønsker å ha til eller som man kan koke ved siden av.
Sett ovnen på 200 grader. Ha kokosmelk, tomater, salt og curry paste i en ildfast form og bland det godt ut. Skjær potetene i så tynne skiver som du får til (de kan eventuelt få seg et oppkok før man har de i sausen så blir de fortere ferdig, og ha de i sausen. Strø litt salt og pepper på kyllinglårene og legg de i sausen og bruk en skje å ha litt saus over. Sett den ildfaste formen nede i ovnen, og la den stå i rundt 45-60 minutter eller til kylling og poteter er ferdige.

#kyllinglår #kylling #i #ovnen #middagstips #mors #middag #Morsmiddag #mat #matblogg #glutefritt #melkefritt #laktosefri #Smakfullt

#enkelt

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *