Kyllingklubber, ovnssteikt gresskar og sommersalat
Categories Alle oppskrifter, Grønnsaker, Kyllingretter, SalaterNokså tiltaksløs men mat må jeg ha, og man blir jo ikke bedre av å spise søppelmat så det er bare å ta seg sammen. Og når jeg bare kom i gang var det jo minimalt med arbeid i grunnen.
Til en person:
Kyllingklubber
6-8 kyllingklubber eller vinger
1 ss soyasaus (glutenfri for min del)
Ca. 1 ts chilisaus sriracha eller den du har
1/2 ss flytende honning
1/2 ts spisskumen
1/2 ts koriander
1/2 ts hvitløkspulver, men bytt gjerne ut med fersk finhakket hvitløk.
Bland alt sammen og ha på kyllingklubbene og sett de i steikeovnen på 200 grader oppe i ovnen. Snu underveis. De er ferdig på 25-30 minutter.
Gresskar i ovnen:
1/2 flaksegresskar /butternut
olje
salt
Pepper og du ønsker det.
Sett inn ved siden av kyllingklubbene, og snu de en gang eller to, de var ferdig på rundt 20 minutter, men det vil avhenge av hvor tykke biter av gresskaret det er.
Sommersalat:
Hva er vel mer sommer en melon, ha i så mye du ønsker og har
Granateple
Lollo rossosalat
Isbergsalat
Agurk
Avokado
Rens og del i så store biter du ønsker.
Del gjerne innlegget med familie og venner
#kyllingklubber #kyllingvinger #kylling #Sommersalat #melon #grantateple #Avokado #Hjemmelaget #matfrabunnen #middagstips #middgag #hvaskaljeghatilmiddagidag #glutenfritt #melkefritt #glutenfritt #sommermat #gresskar #flaskegresskar #butternutgresskar #butternut
Dette med gresskar tror jeg at vi må prøve. Første gang jeg så det i butikkene her i Spania, trodde jeg det var mangobiter. Ble utrolig skuffet over smaken… Hehe 😀 Nå vet jeg hva vi kan bruke denne “mangoerstatningen” til 😀
Jeg må innrømme jeg var superskeptisk til gresskar, men det er fullstendig borte. Det er utrolig godt, og veldig sunt 😀
Supert å vite 😉